Plesnim koracima salse do Valentinova!

Jeste li za malo plesa?
Volite plesati a nemate gdje ni kada? Ili ne znate a voljeli biste naučiti? Odlično, jer mi vam spremamo radionicu i party! Riječ je o plesu porijeklom iz Kube, #salsi. Salsa je izvorno kubanski ples s afričko-kubanskim ritmovima i utjecajem rumbe. Zbog mogućnosti improvizacije u ovom plesu, postoje različite vrste.
Rekreacijski centar DG sport Prelog i Plesni centar Tequila Mosquitos za Vas organiziraju radionice salse i salsa party koji će se održati u subotu, 11.02.2017. Oni koji su već bili na radionicama znaju o čemu pričamo, a sve ostale pozivamo da se pridruže jer zabave i plesa neće nedostajati. Na radionicama imati ćete prilike naučiti osnove ovog plesa te isprobati naučeno na partyju u večernjim satima. Radionice će držati plesni tim iz Plesnog centra Tequila Mosquitos iz Zagreba.
Što vam treba za radionice? Osmijeh, dobro raspoloženje te udobna odjeća i obuća. Djevojke, štikle vam za sad ne trebaju. Na radionice možete doći sami ili s partnerom, a što se tiče dobnog ograničenja, primamo sve od 16 do 106 godina 🙂 Radionice su beginner level, od razgibavanja, footworka do partnerworka, zato bez srama! Proplesali su i oni koji su tvrdili da imaju dvije lijeve 🙂

Nakon radionica slijedi pravi salsa party uz salsa glazbu koju će puštati DJ Max. Ulaz na party je besplatan pa ukoliko niste hrabri da prisustvujete radionicama, dođite na party 🙂 Sve će se odvijati u dvorani rekreacijskog centra, a party u kafiću Hotela Panorama.
Zvuči dobro, zar ne? Dođite, zaljubite se u salsu, a prije svega dobro se zabavite. Vrijeme radionica: prvi dio od 17-18:30, drugi dio od 19-20:30 sati. Radionice su povezane i nastavljaju se jedna na drugu! 😉
Cijena radionice iznosi 20,00 kuna po osobi.
Prijave na broj telefona 040/648-090 ili na e-mail: panorama@dg-sport.com
Vidimoooo se 🙂

 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2017-01-30T08:43:37+00:00