Loading...
Unutarnji tereni 2016-12-08T12:27:57+00:00

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

Unutarnji tereni

Sportska dvorana

Dva terena dimenzija 40 x20m dvorane SRC DG Sport omogućuju trening bez obzira na vremenske uvjete kako za profesionalne sportaše tako i za rekreativce. Conipur licencirana i atestirana podloga od strane svjetskih federacija: IAAF, FIBA, IHF i ITF, DIN, ASTM i CEN; pogodna je za mali nogomet, košarku, badminton, odbojku, rukomet i stolni tenis.

Badminton

U sklopu jednog igrališta u dvorani DG Sport nalazi se 5 badminton igrališta. Badminton je u svijetu drugi najpopularniji sport, odmah poslije nogometa. Osim popularnosti badminton je najbrži sport koji se igra reketima – najveća službeno izmjerena brzina loptice iznosila je čak 332 km/h. Sve što vam je potrebno za badminton su dvoje rekete i loptica, tako da je i cijenom badminton dostupan svima.

Penjanje

Pozivamo vas da isprobate vaše penjačke sposobnosti na novo otvorenoj stijeni za penjanje u DG Sportu u Prelogu. Općenito o penjanju Penjanje je vještina koja postoji od kad postoji i ljudska vrsta. U zadnjih nekoliko desetljeća se formira kao moderan sport iako ga većina zaljubljenika koji se njime bave radije naziva stilom života. To je aktivnost koja teži savršeno usklađenim fizičkim ali i mentalnim sposobnostima, koja se odvija u dvorani ali i u prirodi, koja je idealna svakodnevna aktivnost za djecu i starije, za rekreativce i profesionalce, za ovisnike o adrenalinu ali i one kojima do adrenalina uopće nije stalo. Penjanje je u biti druga riječ za slobodu i zato se onima koji se u njemu nađu zauvijek uvuče pod kožu i postaje vječna strast.

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

Rezervacija

[contact-form-7 404 "Not Found"]

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

Sportovi kod nas

  • Nogomet
  • Rukomet

  • Badminton

  • Penjanje