Treninzi / Programi

Živite zdravo...

Treninzi / Programi 2021-04-01T09:08:03+00:00

Cilj grupnog programa je omogućiti vam što više raznovrsnih satova vježbanja, čiji je glavni cilj razvoj kardiovaskularnog sustava, snage, fleksibilnosti kao i oblikovanje vašeg tijela. Razne vrste laganih, srednje teških i naprednih satova vježbanja u grupi daju vam mogućnost savladavanja raznih tehnika vježbanja koje odgovaraju vašem stupnju spremnosti i afiniteta. Odaberite optimalan program za sebe i pratite vlastiti ritam. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno i s povjerenjem, obratite se našim instruktorima.

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

 

Pilates

Pilates čine inovativne vježbe pri čijem izvođenju koristimo strunjaču i ostalu opremu. Ove vrste vježbi razvijene su nakon koncepata Josepha Pilatesa, izvedenih prije više od 70 godina. Pilates metoda osmišljena je za povećanje snage i gipkosti tijela

VIŠE DETALJA

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

 

Individualni treninzi

Stručno vodstvo i praćenje trenažnog procesa te njegova modifikacija kreirana prema vašim osobnim mogućnostima glavna su značajka i prednost ove ponude.

VIŠE DETALJA

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

 

Funkcionalni treninzi

Funkcionalni trening teži tome da simulira pokrete iz svakodnevnog života. Njime imitiramo jednostavne i svakodnevne pokrete kao što su guranje, povlačenje, čučnjevi, razni iskoraci i sl. Kroz funkcionalni trening utječemo na snagu, koordinaciju, agilnost, ravnotežu i energetske sustave te na smanjenje masnog tkiva (potkožnog i visceralnog).

VIŠE DETALJA

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

 

Univerzalne škole

Ciljevi i zadaća sportske škole je da se djeca zabavljaju i druže uz sportske aktivnosti! Također želimo prikazati osnovne elemente različitih sportova te ih usmjeriti u određenu sportsku granu.

VIŠE DETALJA

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

 

Boot Camp

Odličan program za stjecanje kondicije i snage. Dizajniran je da vas motivira i pomiče vaše granice da radite više i jače, podiže vam samopouzdanje, smanjuje kolesterol, stres i poboljšava krvni tlak.

VIŠE DETALJA

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

 

Rehabilitacijski trening

Predviđen je za osobe koje imaju određenih zdravstvenih problema lokomotornog sustava ili za osobe starije životne dobi.  Cilj je rehabilitacijskog treninga spriječiti daljnje napredovanje bolesti ili oštećenja…

VIŠE DETALJA

DG-SPORT REKREACIJSKI CENTAR

Termini treninga

Za više informacija oko termina i popunjenosti pojedinih grupa javite se na e-mail: voditelj@dg-sport.com

DG-SPORT VIDEO

Funkcionalni treninzi

Vježbamo punom parom! Proljeće je sve bliže i najbolje je vrijeme da se aktiviramo, a kako je vježbača sve više drago nam je objaviti da smo otvorili nove termine sportskih treninga. 🙂 Donosimo vam dijelić atmosfere iz našeg rekreacijskog centra, kako bi dobili dojam kako se kod nas trenira 😉 #Dg

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik usluga…
CJENIK USLUGA