Loading...
Naslovna 2019-03-27T08:35:57+00:00

Uživajte i sjetite se lijepo provedenog vremena kod nas!

Pošaljite upit i rezervirajte ponovni dolazak!
POŠALJITE UPIT!

HOTEL PANORAMA PRELOG

Dobrodošli!

Hotel Panorama*** smjestio se na sjeveru Hrvatske u zelenom Međimurju, na rubu grada Preloga, tik uz najveće akumulacijsko jezero u Hrvatskoj. Ovdje možete naći sve što Vam je potrebno za aktivan odmor, vrhunsko opuštanje i gurmanski užitak. Obiteljski, sport i bike friendly hotel Panorama*** otvoren je cijele godine. Kao dio sportsko – rekreacijskog centra DG Sport, svojim gostima nudi niz sportskih sadržaja te bogatu ugostiteljsku ponudu u caffe baru, restoranu i pizzeriji.

Naš cilj je postati mjesto susreta za sve generacije, gdje se uz sportske aktivnosti i vrhunsku gastronomsku ponudu ljudi mogu opustiti i provesti kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima. Za naše najmlađe goste na raspolaganju je dječje igralište uz ljetnu terasu hotela Panorama***. Našim inozemnim gostima želimo uz komfor predočiti sve ljepote i posebnosti prekrasnog međimurskog kraja.

HOTEL PANORAMA

Novosti

Sve novosti…

REKREACIJSKI CENTAR

Između ostalog nudimo…

REKREACIJSKI CENTAR

Unutarnji tereni

Unutarnji tereni objekta DG sport sadrže dvije dvorane u kojima je moguće igrati sportove poput nogometa, rukometa i mnoge druge sportove.

Više o tome

REKREACIJSKI CENTAR

Fitness

Teretana je opremljena sa V-gym spravama. Kardio dio se sastoji od traka za trčanje, orbitreka i bicikla. Širok izbor trenažera namijenjen za svaki dio tijela.

Više o tome

HOTEL PANORAMA

HOTEL PANORAMA PRELOG

Instagram