Dodatni sadržaji

Dodatni sadržaji

Home|Dodatni sadržaji
Dodatni sadržaji 2020-01-17T12:01:37+00:00

DODATNI SADRŽAJ

Vjenčanja

Malo je događanja u ljudskom životu koja se iščekuju s nestrpljenjem i radošću kao što je vjenčanje, stoga započnite svoje zajedničko životno putovanje u ugodnom ambijentu hotela Panorama*** Prelog uz očaravajući pogled na međimursko more. U mogućnosti smo primiti do 80 osoba u restoranu hotela ili do 300 osoba u dvorani za razne proslave u ugodnom ambijetnu uz probranu ugodtiteljsku ponudu. Kliknite ovdje za video.

DODATNI SADRŽAJ

Team building

Motivirajte svoje djelatnike u druženju i zabavi van radnog okruženja, te potaknite njihovu kreativnost kroz Team Building aktivnosti. Naš mladi tim stručnjaka uz vanjske suradnike, pripremio je za Vas nekoliko team building programa i izleta koji će vašim zaposlenicima omogućiti druženje i upoznavanje izvan radnog prostora, potaknuti njihovu kreativnost, ojačati timski duh i povećati zadovoljstvo što u konačnici dovodi do produktivnost Vaših djelatnika.

DODATNI SADRŽAJ

Konferencijska dvorana

Multifunkcionalna kongresna dvorana Hotela Panorama kapaciteta je 40 osoba, te je idealna za održavanje seminara, poslovnih sastanaka, tiskovnih konferencija i radionica. Dvorana je opremljena svim potrebnim A/V uređajima. Prema potrebi dvorana se postavlja kao gledalište (40 osoba) ili konferencijski (25 osoba). Iskoristite sve prednosti našeg hotela, te privatnost koju Vam osigurava. Na Vaš zahtjev tokom dugih konferencija ili sastanaka mogu se uzeti pauze za kavu ili ručak za vrijeme ili nakon sastanka.

DODATNI SADRŽAJ

Sportske pripreme

Ovaj jedinstveni sportsko – rekreacijski centar nudi pregršt mogućnosti za sve sportaše i one koji se tako osjećaju. Unutrašnji tereni, odnosno sportska dvorana zanimljive i atraktivne konstrukcije veličine je dva rukometna igrališta. Pogodna je za mali nogomet, košarku, badminton, odbojku, rukomet, stolni tenis te borilačke sportove. Nudimo Vam i razne mogućnosti bavljenja sportom na svježem zraku na vanjskim terenima u sklopu kojih se nalaze tri teniska terena, nogometno igralište s umjetnom travom te teren za odbojku na pijesku. U zimskim mjesecima za Vas smo osigurali veliki balon u kojem možete uživati u čarima teniske igre na dva terena.

DODATNI SADRŽAJ

Organizacija dječjih rođendana

Za nezaboravan rođendan poklonite svom mališanu uzbudljivu i aktivnu rođendansku proslavu u SRC DG Sport u Prelogu. Za male slavljenike organiziramo sportske igraonice i natjecanja u dvorani ili na vanjskim sportskim terenima s umjetnom travom (ovisno o godišnjem dobu ili vremenskim uvjetima). Cijela igra se odvija uz prisutnost roditelja ili pod budnim okom naših animatora. Za djecu je rezerviran rođendanski prostor u pizzeriji gdje se djeca mogu počastiti slasnim pizzama, kolačima, sladoledom i sokovima.

DODATNI SADRŽAJ

Lov i ribolov

Briga o šumskim posjedima i upravljanje fondom divljači u njima u domeni su lovaca i lovačkih društava koja na području Međimurja igraju sve važniju ulogu. Pored brige o prirodnoj ravnoteži, tim više što je urbanizacija sve dalekosežnija, lovci kroz lovstvo ostvaruju udio u turističkoj gospodarskoj grani. U šumama koje se protežu uz rijeke Muru i Dravu zastupljena je krupna divljač, osobito srneća, dok je u nizinskim dijelovima dominantna sitna divljač poput fazana, jarebica, zeca, trčke, šljuke, prepelica. Vodene površine povezane s jezerom HE Dubrava pogodne su pak za rast divljih pataka i guski.