Spa centar

Opustite se kod nas...

Spa 2017-09-15T09:54:57+00:00

HOTEL PANORAMA

Spa centar

U hotelu Panorama naći ćete opuštajuću oazu s finskom i turskom saunom, koje će Vam pružiti toliko potrebno opuštanje nakon napornog treninga. Saune su kapaciteta 8 osoba. Dodatno se možete opustiti u hidromasažnoj kadi za 6 osoba. Uz to u Rekreacijskom centru možete dobiti i profesionalnu sportsku masažu. Za preplanuli ten tijekom cijele godine, na raspolaganju vam je stojeći solarij najnovije generacije.

REZERVIRAJ
Ovdje možete pogledati kompletan cjenik masaže…
CJENIK MASAŽE
Ovdje možete pogledati kompletan cjenik depilacije…
CJENIK DEPILACIJE

NAJBOLJE OPCIJE ZA VAŠE TIJELO

Cjenik usluga

Kozmetička masaža

kn11060 minuta
  • Pomaže da se opustite i doprinesete vlastitom zdravlju. Njezine dobrobiti su poticanje površinske cirkulacije, poboljšanje izmjene tvari, smanjenje jastučastih nakupina, otjecanje limfe, pojačana oksigenacija tkiva. Koža dobiva tonus i elastičnost, a tijelo se opušta i isteže.

Sportska masaža

kn13060 minuta
  • Djeluje na velike mišićne grupe i obrađuje tijelo do postizanja potpunog ili maksimalno mogućeg opuštanja mišića. Duboka relaksacija kao rezultat ove masaže podrazumijeva i reaktivaciju krovotoka, reorganizaciju mišićnog tonusa, poboljšanu mobilnost zglobova, stimulaciju živčanog sustava.

Medicinska masaža

kn16060 minuta
  • Djeluje na živčani i mišićni sustav izravno i neizravno. Ova masaža može biti dio terapije tijekom liječenja jer omogućuje tijelu brži oporavak, izlučivanje otpadnih tvari, poboljšanje cirkulacije krvi i limfe, smanjenje oteklina, lakšu pokretljivost tijela.