Spa centar

Opustite se kod nas...

Spa 2021-04-01T09:03:41+00:00

HOTEL PANORAMA

Spa centar

U hotelu Panorama naći ćete opuštajuću oazu s finskom i turskom saunom, koje će Vam pružiti toliko potrebno opuštanje nakon napornog treninga. Saune su kapaciteta 8 osoba. Dodatno se možete opustiti u hidromasažnoj kadi za 6 osoba. Uz to u Rekreacijskom centru možete dobiti i profesionalnu sportsku masažu. Za preplanuli ten tijekom cijele godine, na raspolaganju vam je stojeći solarij najnovije generacije.

REZERVIRAJ
Ovdje možete pogledati kompletan cjenik masaže i kozmetičkih usluga…
CJENIK
Ovdje možete pogledati kompletan cjenik ostalih sadržaja i usluga…
CJENIK

NAJBOLJE OPCIJE ZA VAŠE TIJELO

Cjenik usluga

Kozmetička masaža

kn15060 minuta
  • Pomaže da se opustite i doprinesete vlastitom zdravlju. Njezine dobrobiti su poticanje površinske cirkulacije, poboljšanje izmjene tvari, smanjenje jastučastih nakupina, otjecanje limfe, pojačana oksigenacija tkiva. Koža dobiva tonus i elastičnost, a tijelo se opušta i isteže.

Sportska masaža

kn15060 minuta
  • Djeluje na velike mišićne grupe i obrađuje tijelo do postizanja potpunog ili maksimalno mogućeg opuštanja mišića. Duboka relaksacija kao rezultat ove masaže podrazumijeva i reaktivaciju krovotoka, reorganizaciju mišićnog tonusa, poboljšanu mobilnost zglobova, stimulaciju živčanog sustava.

Medicinska masaža

kn15060 minuta
  • Djeluje na živčani i mišićni sustav izravno i neizravno. Ova masaža može biti dio terapije tijekom liječenja jer omogućuje tijelu brži oporavak, izlučivanje otpadnih tvari, poboljšanje cirkulacije krvi i limfe, smanjenje oteklina, lakšu pokretljivost tijela.